Informatie

Als gelovige sta je vaak alleen. Het voelt soms wat eenzaam als je er niet zomaar met vrienden of familie over kunt spreken. Dan doet het goed, eens met anderen samen te zijn om het geloof te vieren. Boeiende sprekers, kans om vragen te stellen, gezellige tafelgesprekken, feestelijke Eucharistie. Alles om met vreugde te beleven hoezeer we deel zijn van de grote familie van de Kerk!
De richtprijs voor een geloofsdag bedraagt Euro 18,- (zonder kamer, a.u.b. zelf lunchpakket meenemen, de Foyer zorgt voor soep).

Bij voorkeur te voldoen door overmaken vooraf op bankrekening nummer NL68INGB0005238930 t.n.v. Foyer de Charité. (Ten behoeve van betalingen vanuit het buitenland: BIC: INGBNL2A). Vermeld bij uw overschrijving a.u.b. duidelijk uw naam en de begindatum van de retraite.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen: ook voor hen die minder te besteden hebben moet het mogelijk zijn een geloofsdag te volgen. Daartegenover maakt een ruimere bijdrage het ons mogelijk om ook hen die minder draagkrachtig zijn de mogelijkheid tot het volgen van een activiteit te bieden.
De data van de door ons georganiseerde geloofsdagen vindt u hiernaast.
Het dagprogramma van de geloofsdagen is als volgt:

10.00 uur:Aankomst.
Koffie/thee.
10.30 uur:Eerste inleiding.
Gelegenheid tot stellen van vragen.
12.15 uur:Lunch.
A.u.b. zelf lunchpakket meenemen, de Foyer zorgt voor soep.
13.30 uur:Tweede inleiding.
Gelegenheid tot stellen van vragen.
15.00 uur:Eucharistieviering.
Koffie/thee met vlaai.
Vertrek.

Geloofsdag 2019:

23 maart 2019:
Geloofsdag
  • o.l.v. pater G. Wilkens S.J.
  • "Onderscheiding der geesten".
    Houd het levensdoel voor ogen en let onderweg op de richtingwijzers. Elementen van de ignatiaanse spritualiteit.