Informatie

De richtprijs voor de retraite in stilte bedraagt Euro 257,- resp. Euro 280,- (oude vleugel resp. nieuwbouw, kamers in de nieuwbouw hebben eigen douche en toilet).

De richtprijs voor het weekend in stilte bedraagt Euro 94,- resp. Euro 103,- (oude vleugel resp. nieuwbouw).
Richtprijs voor de kinderen is 50% van die voor de volwassene.

Bij voorkeur te voldoen door overmaken vooraf op bankrekening nummer NL68INGB0005238930 t.n.v. Foyer de Charité (Ten behoeve van betalingen vanuit het buitenland: BIC: INGBNL2A). Vermeld bij uw overschrijving a.u.b. duidelijk uw naam en de begindatum van het weekend.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen: ook voor hen die minder te besteden hebben moet het mogelijk zijn een activiteit te volgen. Daartegenover maakt een ruimere bijdrage het ons mogelijk om ook hen die minder draagkrachtig zijn de mogelijkheid tot het volgen van een activiteit te bieden.
Om in te schrijven op een activiteit voor gezinnen vult u het formulier hiernaast volledig in. Contoleer a.u.b. de gegevens op juistheid (vooral uw E-mail adres!), en klik vervolgens op de knop "Verzenden" onderaan. Als u met meerdere personen wilt komen, graag voor iedere persoon een eigen inschrijfformulier verzenden.

Indien kinderen meekomen in de ruimte voor opmerkingen a.u.b hun naam, geslacht en geboortejaar vermelden.

Inschrijfformulier gezinnen

In rood: verplichte velden.