Informatie:

Ben jij een TIENER tussen de 12 en 16 jaar, kom dan eens naar het tienerweekend! Oude en nieuwe vrienden ontmoeten en er samen een keigezellig weekend van maken met een ruime variatie aan activiteiten: spel, uitwisseling, een stukje geloofsverdieping aan de hand van een DVD of een PowerPoint, iets creatiefs, en natuurlijk samen met andere tieners de Eucharistie vieren.
De richtprijs voor het tienerweekend in oktober 2019 bedraagt Euro 25,- .

Bij voorkeur te voldoen door overmaken vooraf op bankrekening nummer NL68INGB0005238930 t.n.v. Foyer de Charité. (Ten behoeve van betalingen vanuit het buitenland: BIC: INGBNL2A). Vermeld bij je overschrijving a.u.b. duidelijk je naam en de datum van het tienerweekend.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen: ook voor hen die minder te besteden hebben moet het mogelijk zijn het tienerweekend te volgen. Daartegenover maakt een ruimere bijdrage het ons mogelijk om ook hen die minder draagkrachtig zijn de mogelijkheid tot het volgen van een activiteit te bieden.
De datum van het door ons georganiseerde tienerweekend vindt je hiernaast. Het tienerweekend begint zaterdag om 17:00 uur en eindigt op zondag om 19:00 uur.

Tienerweekend 2019:

26 - 27 oktober 2019:
Tienerweekend
  • o.l.v. Foyer met vrienden.
  • Voor tieners van 12-16 jaar.