Avonden Stop & Relax

Avonden Stop & Relax: samen even stilstaan bij de Heer.

Informatie:

Wat is een avond Stop & Relax? 

Je hebt een drukke baan, je besteedt aandacht aan familie en vrienden. Maar ook God wil je niet helemaal loslaten. Meer nog: je hebt Hem nodig! Dus reserveer je af en toe wat tijd: een avond voor jou en God ...
Om 19u is er een inleiding die je los maakt van de drukte van de dag en in-leidt in je relatie met God. Daarna een tijd van stilte en gebed, in de kapel of profiterend van de rust van de tuin. Rond 21 uur een gezamenlijke dagsluiting en nog een kopje koffie met een goed gesprek voor je weer de weg opgaat. Wie er om 18 uur al kan zijn krijgt soep en een boterham. Je zult zien: een herademing!

Thema voor de eerste 4 avonden: vier poorten om dieper binnen te treden in Gods liefde (ook los van elkaar te volgen).

Hoe betalen?

Bij voorkeur door overmaken vooraf op bankrekening nummer NL68INGB0005238930 t.n.v. Foyer de Charité. (Ten behoeve van betalingen vanuit het buitenland: BIC: INGBNL2A). Vermeld bij uw overschrijving a.u.b. duidelijk uw naam en de datum van de avond.

Of contant ter plaatse, pinnen is hier niet mogelijk.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen: ook voor hen die minder te besteden hebben moet het mogelijk zijn een avond te volgen. Daartegenover maakt een ruimere bijdrage het ons mogelijk om ook hen die minder draagkrachtig zijn de mogelijkheid tot het volgen van een activiteit te bieden.
Machtige Jezus, maak dat ik U meer en meer leer kennen, om u nog meer te beminnen ... om U te beminnen zonder maat.
Marthe Robin, dagboek, 9 januari 1930

Avonden Stop & Relax:

December    2022

14 december 2022 (woensdag):
Avond Stop & Relax
  • o.l.v. Foyervader A. Pierik
  • "God is liefde: over de Drie-eenheid."
  • Richtprijs: € 10,- met maaltijd (soep en brood) om 18:00 uur € 5,- zonder maaltijd, inleiding 19:00 uur