Informatie:


We zijn met een aantal jongeren van tussen de 15 en 18 jaar die graag regelmatig samen willen komen met jongeren die ook gelovig zijn. We gaan dit jaar samen met de foyer een viertal weekenden organiseren waarin gezelligheid, verdieping, de Heilige Mis en ontspannende activiteiten centraal staan. We hopen dat jij ook verlangt om samen te komen, en je bent van harte welkom!
De richtprijs voor een Youth 2gether weekend in 2018 bedraagt Euro 15,50 .

Bij voorkeur te voldoen door overmaken vooraf op bankrekening nummer NL68INGB0005238930 t.n.v. Foyer de Charité. (Ten behoeve van betalingen vanuit het buitenland: BIC: INGBNL2A). Vermeld bij je overschrijving a.u.b. duidelijk je naam en de datum van het youth 2 gether weekend.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen: ook voor hen die minder te besteden hebben moet het mogelijk zijn een weekend te volgen. Daartegenover maakt een ruimere bijdrage het ons mogelijk om ook hen die minder draagkrachtig zijn de mogelijkheid tot het volgen van een activiteit te bieden.
Om in te schrijven voor een Youth 2gether weekend vul je het formulier hiernaast volledig in. Contoleer a.u.b. de gegevens op juistheid (vooral je E-mail adres!), en klik vervolgens op de knop "Verzenden" onderaan. Als je met meerdere personen wilt komen, graag voor iedere persoon een eigen inschrijfformulier verzenden.

Youth 2gether weekenden 2018

1 - 2 december 2018

De weekenden beginnen zaterdag om 19.00 uur en eindigen op zondag om 19.00 uur.

Inschrijfformulier Youth 2gether weekend

In rood: verplichte velden.