Tieners

Tieners

Informatie:

Voor Tieners

Samen met leeftijdgenoten (12 - 16 jaar) eens een weekend op een leuke en creatieve manier met je geloof bezig zijn? Kom dan naar het tienerweekend in de Foyer!
Een greep uit de activiteiten: kennismakingsspel, DVD kijken & erover uitwisselen, samen zingen, de H. Mis vieren met eigen bijdragen door tieners (voorbeden maken, een lezing doen), inleiding door de Foyervader, tijden van spel en ontspanning, samen een Bijbelverhaal lezen, mooie gebedsmomenten ... en nog veel meer!
Lijkt dit je iets? Meld je aan, je bent van harte welkom!

Hoe betalen?


Bij voorkeur door overmaken vooraf op bankrekening nummer NL68INGB0005238930 t.n.v. Foyer de Charité. 
(Ten behoeve van betalingen vanuit het buitenland: BIC: INGBNL2A). Vermeld bij je overschrijving a.u.b. duidelijk je naam en de datum van het tienerweekend.

Of contant ter plaatse, pinnen is hier niet mogelijk.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen: ook voor hen die minder te besteden hebben moet het mogelijk zijn het tienerweekend te volgen. 
Daartegenover maakt een ruimere bijdrage het ons mogelijk om ook hen die minder draagkrachtig zijn de mogelijkheid tot het volgen van een activiteit te bieden.
Machtige Jezus, maak dat ik U meer en meer leer kennen, om u nog meer te beminnen ... om U te beminnen zonder maat.
Marthe Robin, dagboek, 9 januari 1930

Tieners:

Oktober    2021

9 - 10 oktober 2021:
Tienerweekend
  • o.l.v. Foyer met vrienden. & vrienden
  • Samen met leeftijdgenoten (van groep 8 tot 16 jaar) eens een weekend op een leuke en creatieve manier met je geloof bezig zijn? Kom dan naar het tienerweekend in de Foyer!
  • Een greep uit de activiteiten: kennismakingsspel, DVD kijken, erover uitwisselen, samen zingen, de H. Mis vieren met eigen bijdragen door tieners (voorbeden maken, een lezing doen), inleiding door de Foyervader, tijden van spel en ontspanning, samen een Bijbelverhaal lezen, mooie gebedsmomenten… en nog veel meer!
  • Lijkt dit je iets? Meld je aan, je bent van harte welkom!
  • Van zaterdag 17:00 uur - zondag 19:00 uur.
  • Richtprijs: € 25,-

Misschien ook interessant: